woensdag 23 maart 2011

Spin en splash kaart

Hoi,

Ik (of eigenlijk mijn dochters ;-) hihi) heb een nieuw apparaat gekregen: zo'n spin and splash machine waarmee je prachtige achtergrondjes kunt maken! De buurmeisje gebruikten 'em niet meer, dus kwam hij bij ons, als knutselgezin, terecht voor een tweede leven. Met glitterverf en al. Super!

Ik heb inmiddels op het www gezien dat je er met alcohol-inkt en andere re-inkers prachtige dingen mee kunt maken. Wij hebben er, nu de kleine flesje glitterverf inmiddels helemaal op zijn, verdunde acrylverf met holografische embossingpoeder voor gebruikt. Dat is voor de meiden wat vriendelijker in gebruik. Ze hebben al flink wat achtergrondjes gemaakt.

Hieronder een van de eerste kaarten die ik ermee heb gemaakt. De stempel is van Sugar Nellie: Skater Ian, ingekleurd met copics. Ik vond hem wel bij de stoere achtergrond passen. Met een donker randje erom valt hij niet weg tegen de achtergrond.
Hij is voor mijn neefje, die volgende week 7 jaar wordt. (hopelijk ziet hij hem nog niet :-).

Ook nog twee vlinderkaarten gemaakt, die het niet geworden zijn als inzending voor de kaartenswap van maart. Die kaarten volgen binnenkort.

De vlinders en de bloemen zijn van een sheet van Papermania, die ik afgelopen zomer kocht in Engeland bij de Hobbycraft (een keten van hobbywinkels zo groot als bouwmarkten!). De teksten zijn van PaperArtsy.
De vlinders heb ik op de kaart gestempeld, en nog eens op wit papier en die ingekleurd, uitgeknipt en opgeplakt. Zo hoefde ik de pootjes en antennes niet uit te knippen.
Distress inkt achterond is Pumice stone, Tumbled glass en Mustard Seed en veel water.

Tot een volgende keer!
Groetjes, Ellen

1 opmerking:

 1. Hoi Ellen

  Ik heb laatst je stempel van de dude jongen gekocht van je.
  Ik zag dat je je blog achter op de kaart had gezet en ben meteen maar even gaan kijken
  Je maakt leuke dingen dus ben ik volger van je geworden
  Het zou leuk zijn als je ook eens een kijkje op die van mij wil nemen.
  www.scrapingrid.blogspot.com

  groetjes ingrid

  BeantwoordenVerwijderen