maandag 4 april 2011

Kransen en een kaart met verf

Hallo,

Afgelopen weekend heb ik flink "geknutseld". We hadden nog steeds de kerststerren aan de muur (jaja, we hebben er lang plezier van!), maar het is nu toch wel tijd om er iets anders op te hangen. Dus, op naar de A.C.-tion, en daar kransen, lavendelkussentjes, vogeltjes en vlinders gekocht. De kussentjes zijn een setje van drie, dus dat moest "gesloopt". Het middelste (grijze) kussentje met een knoopje en een lintje weer opgemaakt. Met het geleende lijmpistool van mijn zusje een en ander in elkaar geplakt en zie hieronder het resultaat: twee leuke kransen voor aan de muur.


Bovendien met blauwe en witte acrylverf, zwarte inkt en een plaatje (lichtjes ingekleurd met potloden) onderstaande kaart gemaakt. Ik ben hier wel zeer tevreden over. Zelfs mijn man was meteen enthousiast! De blauwe verf heb ik met een oude bankpas opgebracht voor een heel dunne en gladde laag. Werkt super. Je kan het op de foto niet goed zien, maar het geheel is gemat op zwart en op een witte kaart geplakt.
Stempels van Art Journey (numbers, stippen (met acrylverf), scheurrandje, strepen) en Hero Arts (muziek). Cirkels met een dopje van een vla-pak en acrylverf.    
Ik ga nog eens vaker deze techniek gebruiken denk ik, het is leuk om te doen! Tot gauw! Groetjes, Ellen

2 opmerkingen:

  1. Wat een geweldige creaties allemaal. Prachtige kaart, wat een leuk idee een bankpasje. Je kan met heel wat stempelen en daarvoor hoef je niet eens stempels te kopen. Ben benieuwd naar je volgende creatie, want dit is echt prachtig. Groetjes Regina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke hangers en een hele sjieke kaart heb je gemaakt
    groetjes ingrid

    BeantwoordenVerwijderen