woensdag 1 juni 2011

Nieuwe ruilkaarten

Hallo,

Afgelopen week was de uiterste inzenddatum voor de kaartenswap. Het thema was grijs/wit/zilver. Niet echt mijn gebruikelijke kleuren, maar daardoor wel een echte uitdaging om te doen. Hieronder zie je mijn bijdragen: bijna allemaal verschillend, want ineens had ik ideeën te over die ik wilde toepassen!
De tandwielen op de kaart met de auto (rechtsboven) zijn gemaakt met duct-tape, dat kan dus ook op cardstock geplakt en dan door de CB!
De witte bloem van crepe-papier en de zilveren bloem van metaalfolie (beide onder) zijn allebei met dezelfde stansen gemaakt (PaperArtsy: grunge flower, die ik ook al eerder gebruikte)

Hieronder zie je de kaarten die ik vanmorgen met de post terug heb ontvangen:
Links: van Linda van Gink (boven) en Hilly Zwols (onder). Rechts: van Janny Kleian (boven), Nellie Janssen (midden) en Cocky Nagel (onder). In het midden de bedank-atc voor het meedoen van Willy en Renée. Dames, hartelijk dank voor jullie mooie kaarten! Ze zijn zeer inspirerend om zelf aan de slag te gaan.

Afgelopen vrijdag trouwde ons oud-overbuurmeisje vanuit haar ouderlijk huis. Ze zag er prachtig uit. Natuurlijk kregen ze een mooie zelfgemaakte kaart:

De rozen in de knop gestempeld met Vintage sepia (Versafine) en ingekleurd met distress inkt (olive en milled lavender). De grote achtergrondrozen gestempeld met antique linnen op gesponste achtergrond van antique linnen en milled lavender. De rozen op de buitenste rand met milled lavender gestempeld. De rozen zijn van Art Journey.


Bedankt voor je bezoek! Tot een volgende keer.


Groetjes, Ellen3 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaarten allemaal. De kleuren van de trouwkaart zijn helemaal geweldig. Je hebt deze kaart ook mooi op de foto gezet.
  Groetjes, Regina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooie kaarten allemaal weer. zowel de kaarten die je gemaakt hebt als de kaarten die gekregen hebt.
  ik heb ook weer een aantal ideetjes bij je opgedaan.groetjes ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een reeks prachtige kaarten. Super mooi Ellen.
  De kleuren erg mooi.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen