maandag 20 juni 2011

Veel verschillende maaksels

Hallo!
Het is alweer een tijdje geleden sinds mijn laatste bericht, maar ik heb niet stilgezeten. Alleen nog geen tijd genomen om het hier te laten zien. Bij deze dus een klein overzicht van mijn activiteiten van de afgelopen twee weken op het gebied van papier en inkt, waaronder mijn bijdrage voor de Art Journey Challenge van deze maand: een boekenlegger. Veel verschillende dingen en stijlen, maar het was allemaal leuk om te maken!

Begin juni werd mijn zwager 50 jaar. Daarbij hoort natuurlijk een beetje sexy verjaardagskaart. (Suzi2, bedankt voor het idee!). Rode verf, zwarte inkt en witte embossingpoeder gecombineerd met een sexy dame uit een advertentie.

Ik had mijn kerstversiering wandhanger nog in de kamer hangen (zie hier) en op verzoek van iemand die hem erg leuk vond, heb ik er voor haar ook een gemaakt. Deze keer niet in kerst-sfeer, maar geschikt voor het hele jaar. De poes en de harten zijn eigenlijk figuurzaagpatronen (jaja, dat heb ik ook nog gedaan in een grijs verleden, figuurzagen. En wie wat bewaart...)
Diverse achtergrondstempels van PaperArtsy (krullen), Hero Arts (muziek), Darkroom Door (stippen en ruitjes)
Ook nog tijd gehad om twee memoblokjes te beplakken. Dit zijn éénlaags stempelwerkjes.
Stempels van Art Journey (links) en PaperArtsy (rechts)
Een superschattig vogelhuisje vond ik ergens op het internet. Die moest ik ook eens maken. Er zijn patronen genoeg te vinden. De truuk is dat je het linker dakdeel tegen de vouwlijn van een kaart legt en zo uit de dubbelgevouwen kaart het patroon uitsnijdt. De kaart kan dan staan. Dit is mijn versie:
Papier is van Papermania: Rose Garden, gekocht in Engeland vorig jaar.
En mijn laatste stempelwerkje deze keer: mijn bijdrage voor de Art Journey challenge van juni: maak een boekenlegger. De kleuren zijn Victorian Velvet en Wild Honey, een ideetje uit de Craft Stamper van deze maand.

Art Journey (de stempels van de Aunts plate) en Art Specially 2009 (krul)

En nadat onze oudste dochter Martine haar kaart hier had laten zien en daarop leuke reacties kreeg, kon de jongste (Ilse, bijna 7) natuurlijk niet achterblijven. Voor de verjaardag van haar juf heeft ze deze kaart gemaakt en die moest ik ook hier laten zien:
Fijn dat je even tijd hebt genomen om te kijken! Tot een volgende keer!

Groetjes, Ellen

4 opmerkingen:

 1. Prachtige creaties en een mooie boekenlegger! Leuk dat je meedoet aan Art Journey Challenge # 10.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ellen, wat een super creaties heb je gemaakt. Schiterend. Allen op hun eigen wijze zo mooi. Je hebt zeker niet stil gezeten.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. What beautiful pieces!I love the bookmark and the Paper Artsy wall hanging!

  BeantwoordenVerwijderen