woensdag 6 juli 2011

Verjaardagskaarten en meer

En weer zijn er zomaar twee weken voorbij gegaan. Hoog tijd om weer eens wat te laten zien. Het valt soms niet mee om het bloggen bij te houden :-)

Onze oudste dochter was jarig en een leuke kaart hoort erbij. De stempel kocht ik op MP en kreeg ze voor haar verjaardag. Ze is enorm paardenfan en was dan ook blij met de kaart en de stempel. Maar...natuurlijk moest mams er als eerste mee aan de slag...
De stempel is van PSX en het groene dessinpapier is van een afscheurblok voor placemats van de A.C.tion. Deze heb ik ook in een rood/roze variant. Veel grote vellen (groter dan A4) voor nog geen euro!


Voor de gymnastiekuitvoering moesten de kinderen een prijsje voor de verloting meenemen. Een pakketje wenskaarten is altijd leuk en eenvoudig gemaakt. Deze twee zaten er ook in, de stempels zijn van Penny Black (meisje) en Inkadinkado (cirkels). De cirkels zijn ge-embossed met clear en daarna is de kaart gesponsd met distress-inkt. De matten achter het meisje zijn gesponsd met distress-inkt, dus altijd de bijpassende kleur.


Ik vond de vogelhuisjes van de vorige keer zo leuk dat ik er nog twee heb gemaakt:

De blauwe is gemaakt van papier van PaperMania: "Venetian Skies". De rood/groene van een gratis blokje dat eens bij een Engels kaartenmaakblad zat. Pons Doily Lace en blauwe en bruine distress-inkt zorgden voor de afwerking.

Tot zover voor deze keer. Leuk dat je kwam kijken!

Groetjes, Ellen

1 opmerking:

 1. Hoi Ellen,ik ben maar meteen volger geworden.
  ik ben die wat een stempel van jou kocht op mp
  ik heb een vraag waar heb je die stempel met paard gekocht wouw wat een mooie.
  mijn beide dochters zijn paardengek en de oudste heeft zelf een paard.
  groetjes roos.

  BeantwoordenVerwijderen