dinsdag 21 augustus 2012

Allemaal tags

Hallo,

Fijn dat je een kijkje komt nemen hier. Een tijdje geleden (vlak voordat de hitte hier in Nederlands los barstte) heb ik onderstaande tags gemaakt. Ik wil ze graag laten zien. Een aantal ervan zijn voor een swap.
Bloemenrand van Art Journey (Celebrate), Vlinders van Tim Holz. De oranje vlinders zijn met een pearl mist bespoten voor een glans-effect.

Stempels van Art Journey. De dame is op tissue-papier gestempeld en in spiegelbeeld opgeplakt. De bloemen zijn met pearl poeder bewerkt.

De tandwielen uit zwart cardstock gestanst en met metallic rub-on bewerkt. Stempels van Art Journey.

De achtergrond is hetzelfde als de vlinder-tag: lichtjes gesponsd, daarna door een stencil met dezelfde kleur nog eens gesponsd en de script tekst in de dezelfde kleur gestempeld (hier crushed olive). De tekstjes op de kleine tags zijn onderdelen van grotere teksten. Grotere stempels zijn van Art Journey.

Achtergrond van Colorwash spuit-inkt (sunset orange en een beetje cranberry) en Darkroom Door dots in aged mahogany distress inkt. Tandwielen, kantje, krul en bloemen weer met metallic rub-ons zachtjes ingewreven. Hoed en lady-tag van Art Journey. Witte tekst van Tim Holz.

Mijn Time Tags: de klok is bewerkt met crackle accents, de tandwielen en libelle met metallic rub-ons. De achtergrond is gemaakt met Color wash sailboat blue, sunset orange en butterscotch. (blauw en geel werd groen)
Het is jammer dat op de foto's de metaalachtige glans op de uitgestanste onderdelen niet zo goed uit komt. Degene die een tag van mij ontvangt voor de swap kan het straks zelf goed zien. Het zwarte karton is niet helemaal glad en als je er heel zachtjes metallic rub-on over wrijft is het net oud metaal. Ik heb de volgende kleuren gebruikt: silver, copper en colonial. Hieronder zie je een detail waarop het effect wat beter is te zien.


Bedankt voor je bezoekje! Tot een volgende keer,


Groetjes, Ellen

1 opmerking:

  1. Ellen wat een enorme creativiteit. En ik vind ze stuk voor stuk super mooi. Gave kleuren en achtergronden. Super.
    groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen