dinsdag 5 april 2016

AJC #68: Versier een enveloppe

April is al weer 5 dagen oud en de eerste bijdragen voor de ArtJourney-challenge zijn al weer gemaakt. Hartstikke leuk! Het thema deze maand is: versier een eneloppe. Hieronder mijn voorbeelden om jullie te inspireren om ook mee te doen:

April is 5 days old and the first entries for the Art Journey challenge have been uploaded already. Great! The theme this month is: decorate an envelope. Below are my envelopes to inspire you to take part.

Voor deze enveloppe gebruikte ik twee cirkelstencils, distress inkt en de kleine stempels van de nieuwe stempel "Dancing Flower".

For this envelope I used two circle stencils, distress ink and the small stamps from the new stamp "Dancing Flower".

Het is leuk om bij een kaart een bijpassende enveloppe te maken. De sleutels op de kaart komen hier terug op de enveloppe. Een klein beetje versierd, maar t geeft net een beetje extra voor de ontvanger van de kaart. (en voor de postbode :))

It is nice to make a matching envelope with a handmade card. The keys on the card are also on the envelope. Just a little decoration, but it is just that little extra that does is for the recipient of the card. (and for the mail man :))

Ik hoop dat je ook mee doet met de challenge deze maand, op het designteamblog lees je er hier alles over. Bedankt voor je bezoekje!

I hope you join this month's challenge on the Art Journey blog. You can read all about it here. Thanks for your visit!


Groetjes, Ellen

1 opmerking: