maandag 18 april 2011

Naar de beurs

Hoi,

Afgelopen zaterdag ben ik met mijn zusje naar de Art Specially beurs in Zeist geweest. Een dagje heerlijk rondneuzen tussen de spullen van onze gezamenlijke hobby: papier, stempels en aanverwante zaken. Het was ook leuk om weer bekende gezichten te zien. Vantevoren had ik een boodschappen-/wensenlijstje gemaakt, maar kwam ook met andere dingen weer thuis, die ik niet kon laten liggen zonder daar spijt van te krijgen. Ze riepen zo hard: neem me mee, neem me mee!! En zeg daar maar eens nee tegen ;-).
Hieronder zie je mijn buit: mijn verjaardagsgeld is nu echt op.
Met een van de nieuwe sheets van Art Journey gelijk een tag gemaakt. Deze doet mee voor de Art Journey challenge van april, het onderwerp is TAGS.
De grote tag en het insteekkaartje komen uit een 30x30 blok. Deze zijn geponsd met roodachtige en donkerbruine distress inks en de tag is bestempeld met de nieuwe AJ-stempels (klok) en een oudje (bloemen). De dame is gestempeld op crème papier met zwart en ge-embossed met clear, gemaskerd en daaromheen de klok en een tekststempel. Daarna gesponsd met roodtinten. Het kantje komt van een oude onderjurk van de schoonmoeder van mijn zus (echt waar). De bloem is van Paper-Artsy, zie ook mijn vorige post voor de beschrijving van de bloem. Deze keer heb ik 4 grote en 4 kleine bloemen gebruikt. Ik heb de randjes gesponsd met donkerbruin. De tag is gemat op crème papier dat donkerbruin is gesponsd en daarna met water is besprenkeld voor een oud effect, net als de krul. Alle randjes oud gemaakt zodat het niet te strak wordt.
Tot zover weer, binnenkort laat ik weer heel wat anders zien. Laat je even weten wat je er van vindt, dat vindt ik altijd zo leuk! Ik geniet ervan als er weer leuke reacties bij mijn maaksels staan en ben trots dat jullie mijn berichtjes lezen.

Groetjes, Ellen

7 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een mooie tag en wat een heleboel spullen. Geniet ervan. Ben benieuwd naar je volgende creatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een heerlijke buit en een prachtige tag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je hebt een mooie tag gemaakt
  en je hebt ook weer erg leuke dingen gekocht
  ik ken dat, ik hoor ook regelmatig leuke scrapspullen roepen dat ik ze mee moet nemen :)
  groetjes ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige tag en een super inkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige tag! Leuk dat je mee doet aan de AJC#8.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schitterende tag, Ellen! Bedankt voor het meedoen aan Art Journey Challenge # 8.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Ellen!Wat leuk dat je gekeken en geschreven hebt op mijn blog! Ik moest even nadenken.....wie is dit, maar ik wist het snel toen je schreef over je zus.
  Meid, ik had je nog niet ontdekt in blogland, maar ik ga je volgen hoor!
  Je hoort wel weer van me... fijne Paasdagen en tot ziens!
  Groetjes, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen